Komplett anleggsentreprenør med spesialkompetanse innen produksjon og rehabilitering av vei, vann- og avløpsanlegg.

Vann og Avløp

Arne Olav Lund har solid erfaring med bygging og fornying av vann- og avløpsanlegg i mange østlandskommuner.  Vi har drevet i faget siden 1957 og kjenner utfordringene i bransjen.  Ved hjelp av høy kompetanse og dyktige medarbeidere bygger vi løsninger som fungerer.  Vårt mål er å være den foretrukne leverandøren for våre oppdragsgivere.

Veianlegg

Vi bygger og fornyer både vei og gang/sykkelsti. Vi påtar oss også alle relaterte arbeider med teknisk infrastruktur slik som kabelføringer, gatebelysning osv.

Brygge/Kai anlegg

Arne Olav Lund tilbyr nybygging og rehabilitering av offentlige og private kai- og havneanlegg

Tomtearbeider

Arne Olav Lund har utført en rekke grunnarbeider for både nærings- og boligbygg, og sammen med gode samarbeidspartnere tilbyr vi det meste av nødvendige tjenester.

Wellpoint Sugespissanlegg

Vi er en av få entreprenører med eget Wellpoint Sugespissanlegg for senkning av grunnvann i forbindelse med graving og fundamenteringsarbeider. Systemet er svært effektivt for senkning av grunnvann i drenerende masser.

Støttemur av Larvikitt

Bedriften har i mange år benyttet Larvikittblokker til mange ulike formål i forskjellige prosjekter.  Bruk av Larvikittstein er både et økonomisk, bærekraftig og pent alternativ til betong i mange prosjekter. Vi benytter primært stein fra vår samarbeidspartner Larvikittblokka.

Finn ut mer