Komplett anleggsentreprenør

Arne Olav Lund er et entreprenørfirma som har sin base i Larvik. Vi utfører oppdrag over hele Østlandsområdet innenfor produksjon og rehabilitering av vei, vann og avløpsanlegg, samt grunn og terrengarbeider.  Vår ambisjon er å være en ledende aktør innen vårt segment og vi jobber hele tiden med å levere kvalitetstjenester i tråd med våre kunders forventninger og krav i forhold til kvalitet, HMS og det ytre miljø. AOL ble i 2022 innlemmet som et datterselskap i Peab Anlegg AS.  Les mer om Peab og tjenestespekteret som tilbys på https://peab.no/anlegg/

Høykvalifiserte medarbeidere

Arne Olav Lunds varemerke skal være kvaliteten i våre leveranser.  For å sikre det har vi en høy andel fagarbeidere og rørleggere med ADK sertifikat og vi tilbyr våre ansatte kursing og videreutdanning for at vi hele tiden skal være i front.

Førsteklasses produkt

Helt siden oppstarten i 1957 har vi i Arne Olav Lund satt vår ære i å levere kvalitet i alle våre oppdrag.  Vi har et velfungerende kvalitetssikringssystem som sammen med alle våre flinke medarbeidere sørger for at leveransen blir som avtalt.  Dukker det opp utfordringer underveis samarbeider vi med oppdragsgiver for å finne den beste løsningen i det aktuelle prosjektet.

Ledige stillinger

Vi er alltid på jakt etter de rette kandidatene, og hvis du tenker vi kan være rette arbeidsgiver for deg når du leser om oss her vil vi gjerne motta din søknad.  Ledige stillinger annonserer vi blant annet på sosiale medier så følg oss gjerne på Facebook, LinkedIn og Instagram.

Historie tilbake til 1957

Firmaet ble etablert av Arne Olav Lund som et personlig foretak i 1957 og omdannet til aksjeselskap i 1966. Vi har tradisjon for å levere et førsteklasses produkt, til rett tid og avtalt pris. Dette takket være førsteklasses medarbeidere med høy kompetanse og mange års verdifull erfaring.

Sertifisering & medlemskap

Vi har implementert en rekke systemer, rutiner og prosedyrer som hjelper oss med å tilrettelegge for sikker, effektiv og bærekraftig drift.